Јавете ни се: 770-872-7978

House Cleaning Prices Per Hour Memphis

Предупредување! Што треба да знаете за 3 различни видови на услуги за чистење, пред да изберете еден! Разликата не е само значаен, но тоа може да ви заштеди време и пари со известување разликите.house cleaning price per hour

Тоа е важно да се чувствуваат добро за вашиот избор на правото Атланта услуги за чистење, и да ви помогне да се направи оваа одлука, што треба да знаете за 3 различни видови на услуги за чистење на располагање. Атланта Чистење Експертите се вид 3 Комплетна служба janitorial фирма која има над 2 години искуство. Постои причина што нашите Атланта чистење услуги се стоеше на тестот на времето и конкуренција.

3 Различни видови на Сервиси за чистење & Цени

Различни видови на постапки. Од вработување, обука, и надзор, се клучни елементи во она што го прави за чистење компании различни.

ТИП 1 Чистење услуга:

Овие типови на услуги за чистење на Атланта, Малото, Локалните мама & Поп или сопруг & Сопругата Чистење на тимот, имаат неколку предности. Овој тип на услуги може да ви даде добри персоналните внимание, но често има малку back-up, ако некој е болен или не-шоуа, па можеби ќе треба повеќе пропуштени чистење дена.

Додека работел во близина, помали, семеен бизнис, како овие, можете да добиете добра Rapport, но личноста разлики кај членовите на семејството може да се појават. Атланта услуги за чистење, како овие може да изврши и пониски износи на осигурување. Мали операции како овој често немаат целосна услуга janitorial способности, и инспекциски надзор би можело да биде во недостаток.

Повеќето услуги за чистење нормално наплаќаат од страна на плоштадот снимката на вашиот објект или дома.

Тука е примерок цена за квадратен снимки:

Пример:

.20 до .50 по квадратен снимката(во зависност од нивото на тежина)

ТИП 2 Чистење услуга:

Големото Национално Франшиза. Овој тип на операција обично има многу на работна сила на персоналот сметки, но само еден стил-ги исполнува сите куки машина “франшиза” формула. Ова е уникатна и карактеристична црта како во однос на помалите служби Атланта чистење. Поголемите Националниот франшизерот, е шират операција тип и може да се намалат персоналните “локалните” внимание, флексибилност, и кориснички чистење на вашиот бизнис или дома можеби ќе треба. Франшизори често имаат janitorial способности целосна услуга, но нивото на услугата може да биде во спротивност од град во град. Периодично, има франшизата прометот на сметките, и “ре-продажба” на вашиот Атланта договор за услуги за чистење на другите франшизи може да предизвика непотребни прометот на сметката, и да предизвика проблеми во вистински сервис за чистење.

ТИП 3 Чистење услуга:

Поголемите, На локално ниво базирани фирма Комплетна служба janitorial. Атланта Чистење Експертите спаѓа во оваа категорија на услуги за чистење на Атланта, и нуди најдобрата комбинација на Голема сила компанија и мала фирма лични внимание; Атланта Чистење Експертите локално базирани и служи Атланта и околните градови, и ќе го добиете на стабилноста на поголем, основана чистење компанија со многу човек-моќ која може да обезбеди искусни пополни во помош во секое време, заедно со флексибилност да се прошири како вашиот Атланта потреби чистење услуги се прошири. Ќе добиете локални одговора на сопственост и дека дополнителна лични внимание. Заврши janitorial способности се секогаш на располагање со АКЕ, како и на мерките за контрола на врвот изрез квалитет.

При разгледување на различни видови на услуги за чистење на Атланта, сметаат дека една компанија како АКЕ, компанија која не само што го задржува вашето место и одличен изглед, на вистинската цена, но тоа го прави да се чувствувате и да изгледа добро за тоа што направи правилна одлука! Атланта Чистење Експертите и независна компанија со стабилна учинокот, и може да одговори на сите потреби за чистење на вашиот објект или дома.

Коментарите се затворени.

 

- Мапа на сајтот