Na telefononi: 770-872-7978

House Cleaning Prices Per Hour East China

Paralajmërim! Çfarë ju duhet të dini në lidhje me 3 lloje të ndryshme të shërbimeve të pastrimit, para se ju zgjidhni një! Dallimi nuk është vetëm e rëndësishme, por ajo mund të ju kursejnë kohë dhe para duke njoftim dallimet.house cleaning price per hour

Është e rëndësishme që të ndjehen mirë në lidhje zgjedhjen tuaj e së drejtës së shërbimeve Atlanta pastrimit, dhe për të ndihmuar të bëni këtë vendim, ju duhet të dini në lidhje me 3 lloje të ndryshme të shërbimeve të pastrimit në dispozicion. Atlanta Pastrimi Ekspertët janë një lloj i 3 Full firmë Shërbimi Janitorial që ka mbi 2 vjet përvojë. Ka një arsye që Atlanta shërbimet tona pastrimit kanë qëndruar testin e kohës dhe konkurrencës.

3 Llojet e ndryshme të Cleaning Services & Çmimet

Llojet e ndryshme të procedurave të. Nga punësimin, Trajnimi, dhe mbikëqyrja, janë elemente kyçe në atë që e bën kompanitë e pastrimit të ndryshëm.

LLOJI 1 SHËRBIMI PASTRIMI:

Këto lloje të shërbimeve Atlanta pastrimit, Vogla, Mami lokale & Pop apo burri & Gruaja Pastrimi Ekipi, kanë disa avantazhe. Ky shërbim tip mund të ju japin vëmendje të mirë të personalizuar, por shpesh ka pak back-up në qoftë se dikush është i sëmurë ose mos-tregon, kështu që ju mund të keni më shumë humbura ditë pastrim.

Duke punuar në një të afërt, të vogla, biznes familjar si këto, ju mund të merrni raport të mirë, por dallimet personalitetit në anëtarët e familjes mund të lindin. Cleaning Services Atlanta si këto mund të mbajnë sasi të ulëta të mbulimit të sigurimit. Operacionet e vogël si kjo shpesh nuk kanë shërbim të plotë të aftësive janitorial, dhe inspektimit dhe të mbikëqyrjes mund të mungojnë.

Shumica e shërbimeve të pastrimit normalisht ngarkuar nga pamjet katror të objektit tuaj apo në shtëpi.

Këtu është një çmim mostër për pamjet katror:

Shembull:

.20 në .50 për pamjet katror(varësisht nga niveli i vështirësisë)

LLOJI 2 SHËRBIMI PASTRIMI:

I Madh ekskluzivitet Kombëtar. Ky lloj i operacionit zakonisht ka shumë njeri-pushtetit të llogarive të stafit, por vetëm një e-style-përshtatet të gjithë prestar cookie “ekskluzivitet” formulë. Ky është një tipar unik dhe dalluese në krahasim me shërbimet e vogla Atlanta pastrimit. Franchisor Kombëtar i madh, është një shtrirë operacion lloji dhe mund të zvogëlojë personalizuar “lokal” vëmendje, lakueshmëri, dhe përshtatur pastrim biznesin tuaj apo në shtëpi mund të kenë nevojë. Franchisors shpesh kanë shërbim të plotë të aftësive janitorial, por nivelet e shërbimit mund të jetë në kundërshtim nga qyteti në qytet. Periodikisht, ka qarkullim franchisee në llogaritë e, dhe “ri-shitjen” e Atlanta kontratës shërbimeve të pastrimit tuaj në franchisees e tjera mund të shkaktojë qarkullim të panevojshme të llogarive, dhe të shkaktojë probleme në shërbimin aktual të pastrimit.

LLOJI 3 SHËRBIMI PASTRIMI:

Sa më e madhe, Bazuar në nivel lokal Firma Full Shërbimi Janitorial. Atlanta Pastrimi Ekspertët bie në këtë kategori të shërbimeve Atlanta pastrimit, dhe ofron kombinim të mirë të fuqisë kompani e madhe dhe kompani të vogël vëmendje personale; Atlanta Pastrimi Ekspertët janë të bazuara në nivel lokal dhe ka shërbyer Atlanta dhe qytetet përreth, dhe që ju të merrni stabilitetin e një më të madh, themeluar kompani pastrimi me shumë njeri-pushtetit që mund të ofrojnë mbushur me përvojë në ndihmë në çdo kohë, së bashku me fleksibilitetin për të zgjeruar si Atlanta shërbimet e pastrimit nevojat tuaja të zgjeruar. Ju merrni pronësinë vendore të përgjegjshme dhe se ekstra vëmendje personale. Aftësitë e plota Janitorial janë gjithmonë në dispozicion me ACE, si dhe masat e kontrollit të cilësisë nivel të lartë.

Në shqyrtimin e llojeve të ndryshme të shërbimeve Atlanta pastrimit, konsiderojnë një kompani si ACE, një kompani që jo vetëm mban vendin tuaj në kërkim të madhe në çmimin e duhur, por që ju bën të ndjehen dhe duken të mira për të pasur mori vendimin e duhur! Atlanta Pastrimi Ekspertët janë një kompani e themeluar me një rekord udhë të qëndrueshme, dhe mund të adresojnë të gjitha objektin tuaj ose në shtëpi ka nevojë për pastrim.

Comments are closed.

 

- Sitemap